Op zoek naar een grafisch vormgever?

Ik ben begonnen met we are NIFTY om mensen te helpen en om zelf te doen waar ik gelukkig van word, namelijk ideeën vormen en deze omzetten naar ontwerpen.

Om dit zo goed mogelijk te doen is er natuurlijk input nodig, en daar kom jij in beeld! Misschien kun je het wel alleen, maar samen is toch leuker?

Deze mensen gingen je voor…

Waarom we are nifty?

Een goed idee is goud waard. Ik help klanten met vernieuwende concepten. Ideeën waar je blij van wordt, maar die vooral ook nuttig zijn en aansluiten bij jouw doel. Passend bij de essentie van jouw merk en de interesse van jouw doelgroep.

Ben je blij met het concept? Dan brengen we het tot leven. Of het nu gaat om jouw huisstijl, een knallende campagne of een fotoreportage van je hond. Ik wacht op jouw uitdaging!

Reviews

Pam gaat voor het optimale resultaat. Ze heeft visie, is creatief, luistert goed, denkt kritisch mee vanuit haar professionaliteit is flexibel en verrast.

Trudy Lemmers

Manager Marketing & Communicatie, Jeroen Bosch Ziekenhuis

Pam gaat vol haar creatieve proces in en laat zich niet afleiden wanneer het binnen een korte periode gerealiseerd moet worden. Ze weet jouw intenties te vertalen naar de juiste uitstraling. Dit gaat samen met ’n gezellige dosis humor.

Kirsten van Duijn

Eigenaar, Yogha Yogha

Pam is hardwerkend, creatief maar praktisch, oprecht enthousiast en energiek, erg goed met Adobe en denkt verder dan simpelweg de opdracht uit te voeren.

Erwin Reijnaerts

Company Board, Burned Sports

Prijzen

Omdat ik voor iedereen beschikbaar wil zijn heb ik geen vaste prijzen. Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat de wensen zijn en wat daarin de mogelijkheden zijn.